tirsdag 4. november 2008

Kurspremien er en...

... Ipod Nano 8gb! (sølvgrå som på bildet) Den kan holde opptil 2000 sanger, 7000 bilder eller 8 timer video. Vi takker NTE Nord-Trøndelag elektrisitetsverk for den generøse gaven.
Det står riktig nok ikke "Creative Trøndelag" på denne, men hvem bryr seg når den har fargeskjerm og 8 ganger kapasiteten til Ipod Shuffle (1gb).

Denne er tenkt som en påskjønnelse til en heldig deltaker blant alle som fullfører kurset. Men når er kurset ferdig? På slutten av siste samling 4. desember, eller et par sendrektige uker etter? Første alternativ innebærer at bare de som fullfører i løpet av siste samling deltar i trekningen.

I disse valgtider syns jeg det er på sin plass med litt Demokrati 2.0, derfor skal dere få avgjøre dette. Jeg skal ikke si hva jeg mener, bortsett fra at alle har mulighet til å fullføre kurset innen slutten av siste samling, og at det hadde vært artig med en ordentlig felles markering av kursavslutningen...

Så stem ivei! Jeg tenker simpelt flertall holder her. OBS: feil dato for siste samling i spørreskjemaet - 4. desember skal det være.




Stem en gang - etter det kan du se resultatet etter hvert som andre avgir sine stemmer. Ser du avkrysningsboksene etter å ha stemt en gang er informasjonskapsler deaktivert i nettleseren din. Du kan da se resultatet ved å trykke "Stem !" uten å velge noe alternativ.

1 kommentar:

Anniken Bjørnes sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fin premie!!!! Kjære julenissen......